Det mest populære sexlegetøj til par

Hvis I som par gerne vil finde noget godt sexølegetøj, kan det være en god ide, at I kigger på en sexshop og ser, hvad der det mest populære blandt andet par. Det kan være med til at gøre, at I får inspiration til, hvad I selv kan købe. Det kan selvfølgelig også være, at I har helt styr på, hvad I gerne vil have. Så kan I bare gå ind på en sexshop som belugi.dk og købe det, som I skal bruge. 

Hos belugi.dk har de Nordens største udvalg af sexlegetøj. Det, der er i deres top 10, er derfor virkelig noget af det mest populære, der er på markedet lige nu. Til par er det for eksempel et Fifty Shades of Grey sæt. Bøgerne og filmene om den uskyldige Anastasia og den mystiske Mr. Grey var med til at gøre let bondage meget populært. Med sættet får du blandt andet et bind til at have for øjnene, behagelige håndjern til at blive bundet både på hænder og fødder og en pisk. Det kan være med til at give mange sjove og anderledes timer i sengen. 

Noget andet, der er meget populært til par, er en fjernbetjent vibrator. Der findes flere forskellige former for vibratorer, som både manden og kvinden kan have stor nydelse af at bruge. Det kan være rart, at I ikke er nødt til at justere på selve vibratoren, når I bruger den, men at I kan styre den med en fjernbetjening. 

En spanking paddle er også blandt en af de mest solgte ting til par hos belugi.dk. Det er en paddle i læder, hvor der er en glat side på den ene side og nitter på den anden side. Du kan selv bestemme, hvor blødt eller hårdt det skal være, når du spanker din partner – husk at aftale et stopord. 

Emilie Ann Jacobsen