Information om online dating i Danmark

I gamle dage, da nutidens forældregeneration var ung, var dating noget som foregik 100% offline – af den simple grund at det ikke eksisterede digitale platforme, eller internet i det hele taget.

Det var ikke ualmindeligt at få en ven eller en veninde til at introducere én for en passende bejler eller en single kvinde som måske, måske ikke, ville matche éns temperament og præferencer.

Ind imellem ville der opstå sød musik i løbet af en date, og i mange andre tilfælde pinlig stilhed. Og det var selvsagt temmelig akavet at skulle forklare sin bedste ven eller veninde hvorfor den pågældende kandidat måske ikke lige var så oplagt igen.

Online dating – kærlighed ved første klik

Nu om stunder er det langt nemmere at blive præsenteret for et bredt og varieret udvalg af dating kandidater, og blandt disse måske finde den helt rette. Uanset om du leder efter Mr. eller Mrs. Right – eller måske bare Mr. eller Mrs. Right Now – vil du på diverse dating tjenester kunne vælge og vrage i omfattende databaser.

Foruden de traditionelle dating services, som er baseret på kontakt anmodninger, er tjenester så som Tinder også populære. Tinder er primært baseret på mobile enheder, og her handler det i højere grad om at ”hooke up” and om at finde sin sjæleven. Det er altså en virkelig god idé at sætte sig ind i de enkelte tjenesters type og målgruppe inden man giver sig i kast med online dating. Og til dette formål kan du med stor fordel benytte Datingpilot.

Hvem er Datingpilot.dk?

Datingpilot.dk er en hjemmeside hvor du kan læse om de forskellige dating tjenester i Danmark. På Datingpilot.dk kan du læse anmeldelser af de mest kendte danske dating hjemmesider og øvrige tjenester, for eksempel Dating.dk, Match.com, Scor.dk og mange andre.

Du kan læse mere på Datingpilot.dk.

Astrid Pedersen