Nye, erotiske eventyr med bondage

Bondage er hot som aldrig før. Den pirrende og erotisk opstemmende leg har vundet indpas i flere og flere menneskers soveværelser, og er ikke længere forbeholdt swinger klubber og fangekælderen hos den lokale dominatrix. Bondage – som er den centrale del af genren BDSM (som dækker over Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) – er blevet alle mands eje efter lanceringen af den populære bog serie – og efterfølgende film trilogi – Fifty Shades Of Grey. Disse bøger og film har fået læsere og biografgængere verden over til at styrte ned i den lokale sexshop eller ud på nettet for at købe udstyr til bondage, så de kunne udleve deres fantasier som henholdsvis Anastacia og Christian Grey hjemme i privaten. Men hvad er bondage – og hvad kræver det af udstyr?

Find udstyr til bondage online

Før man kaster sig ud i et erotisk eventyr af ball gags, piske, håndjern, seletøj og blind folds, er det vigtigt, at man som par laver aftaler desangående. Det er for det første essentielt, at man aftaler, hvor grænsen går. Grænser er individuelle, og gælder såvel for den aktive, dominerende part som for den underkastede og passive part. Selv om den ene er helt okay med at blive pisket, kan det godt være grænseoverskridende for den anden at udføre denne handling. Og derfor er det vigtigt at lave klare aftaler samt afstemme forventninger til rollespillet.

Når først I er klar til at påbegynde rejsen, venter der jer et forrygende eventyr. Med bondage kan man blive klogere på såvel sig selv og sin partner, og udfører man rollespillet korrekt og med respekt for hinanden, kan forholdet endog blive dybere og mere intenst. Med det rette udstyr til bondage, som I kan finde hos belugi.dk, bliver I hurtigt hooked. Og så er erotisk udstyr hos belugi.dk såvel billigt som af højeste kvalitet.

Astrid Pedersen